“Jan en Gerda Visscher uit Eelde hebben Plant & Stijl gevraagd de coördinatie van de aanleg te verzorgen. Ze vertellen over hun ervaringen.”

In het verleden hebben wij slechte ervaringen gehad met hoveniers en beunhazen, zij bleken niet in staat te zijn een tuinontwerp te vertalen naar de werkelijkheid, waardoor wij uiteindelijk niet de tuin kregen die wij wilden. Om er verzekerd van te zijn dat wij de mooie tuin die op papier stond ook in werkelijkheid zouden krijgen, hebben wij Plant & Stijl gevraagd een haar bekende hovenier in te schakelen en de coördinatie te verzorgen.

Onze ervaring is dat Plant & Stijl goed geluisterd heeft naar onze wensen en ideeën en dit heeft weten te vertalen naar een voor ons zeer fraai ontwerp. Wij hebben een plezierige wisselwerking ervaren in de coördinatie van de aanleg tussen Plant & Stijl, De Tuinreus en ons.

Onze ervaring met de De Tuinreus is zeer positief. Theo Heerema is een zeer toegewijde hovenier met veel oog voor detail. Wij hebben hem ervaren als zeer meedenkend en erg rustig. Wij waren best kritisch en Theo is hier steeds heel serieus mee omgegaan. De mensen van Visser Plant hebben wij zelf niet ontmoet, maar  elke keer als wij terug kwamen van het werk was er weer een stuk tuin keurig beplant. De planten doen het allemaal uitstekend en het planten is heel netjes gebeurd.

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tuin. Het is een mooi, rustig en ruim geheel geworden. Kortom wij vinden onze nieuwe tuin prachtig!!

Jan en Gerda Visscher