Anke-Margriet Geurts

Mijn ‘roots’ liggen in Friesland, waar ik opgroeide in een boomkwekersfamilie tussen de planten. Ons huis stond letterlijk op de boomkwekerij. Inmiddels is de kwekerij uitgebreid met een plantencentrum. Mijn vader is nog steeds werkzaam in het bedrijf en mijn broer heeft de dagelijkse leiding.

Nog altijd maak ik graag een wandeling over Boomkwekerij en Plantencentrum Visser Plant om te zien hoe alles groeit en bloeit en planten te selecteren voor opdrachtgevers.

Ik volgde mijn opleiding bij KLC School of Design in London UKIn 2006 ben ik, naast mijn toenmalige werk als business analist gasverkoop, gestart met de meerjarige HBO beroepsopleiding Diploma in Garden Design aan de KLC School of Design gevestigd in Londen. In mei 2010 ben ik afgestudeerd (with honours).

Sinds 2006 werk ik als tuinarchitect / tuinontwerper. Ik heb inmiddels veel verschillende opdrachten gedaan, van o.a. kleine stadstuinen, klassieke tuinen, natuurlijke bordertuinen tot inrichtingen van buitenruimtes bij hotels. Ik denk graag met de wensen van de opdrachtgever mee en mijn doel is altijd om de opdrachtgever te verrassen met mijn ideeën. Ik heb een sterke drive om precies die tuin te creëren die ècht is wat de opdrachtgever aanspreekt.

Mensen en hun woonomgeving inspireren mij enorm om een tuin vorm te geven en in te richten met bomen en planten die het ontwerp en de sfeer versterken. De meeste voldoening krijg ik als de opdrachtgever enthousiast is over het ontwerp en niet kan wachten het ontwerp te realiseren.

Steeds vaker vragen opdrachtgevers of ik de uitvoering van de aanleg wil coördineren tot de definitieve oplevering van de nieuwe tuin. Mijn organisatietalent kan ik goed gebruiken bij de planning, afstemming en controle. Het geeft me bovendien veel voldoening om de regie te hebben en te zorgen voor een perfect eindresultaat!

Neem contact met mij op voor vrijblijvende informatie of om een prijsindicatie te ontvangen.