Aanleg

“Na oplevering van het ontwerp kan ik de aanleg volledig organiseren en coördineren!
Ik werk hierbij samen met geselecteerde vakmensen.”

Anke-Margriet Geurts

Tuinarchitect en ontwerper

De aanleg van een tuin vraagt om een goede planning en coördinatie. Om er verzekerd van te zijn dat de aanleg volgens het ontwerp en wensen van de opdrachtgever wordt aangelegd, werkt Plant & Stijl samen met geselecteerde vakkundige bedrijven.

Hoveniersbedrijf De Tuinreus heeft de afgelopen 10 jaren met veel betrokkenheid al vele tuinen gerealiseerd voor Plant & Stijl Tuinontwerp. Theo Heerema en zijn team werken netjes, creatief en praktisch.

Sinds 2015 is De Fijn Hovenier uit Kollum een betrouwbare partner voor het aanleggen van tuinen in Friesland en omgeving. Ieder project is in goede handen bij Simon Hamersma en zijn team.

Sinds 2018 heeft Bos Hoveniers met veel drive tuinen gerealiseerd voor Plant & Stijl. Wouter Bos is een enthousiaste hovenier, die ik zeer kan aanbevelen.

De beplanting komt rechtstreeks van de kwekerij en plantencentrum van Visser Plant en kan bezorgd en aangeplant worden door deskundige medewerkers. Na de aanleg kan Visser Plant, indien gewenst, ook het snoeien van uw tuin verzorgen.

Wilt u zelf een tuin aanplanten, maar weet u niet precies hoe dat moet? Plant & Stijl Tuinontwerp geeft tips en helpt u graag met de werkzaamheden.

Wat zijn de ervaringen van opdrachtgevers?