De aanleg van een tuin vraagt om een goede planning en coördinatie. Om er verzekerd van te zijn dat de aanleg volgens het ontwerp en wensen van de opdrachtgever wordt aangelegd, werkt Plant & Stijl samen met geselecteerde vakkundige bedrijven. Voor de komende maanden staan er met alle bedrijven alweer mooie projecten op stapel.

Hoveniersbedrijf De Tuinreus heeft de afgelopen 7 jaren met veel betrokkenheid al vele tuinen gerealiseerd voor Plant & Stijl Tuinontwerp. Theo Heerema en zijn team werken netjes, creatief en praktisch.

Sinds 2015 is De Fijn Hovenier uit Kollum een betrouwbare partner voor het aanleggen van tuinen in Friesland en omgeving. Ieder project is in goede handen bij Simon Hamersma en zijn team.

De beplanting komt rechtstreeks van de kwekerij en plantencentrum van Visser Plant en kan bezorgd en aangeplant worden door deskundige medewerkers. Na de aanleg kan Visser Plant ook het snoeien van uw tuin verzorgen.

Wilt u zelf een tuin aanplanten, maar weet u niet precies hoe dat moet? Plant & Stijl Tuinontwerp helpt u graag met de werkzaamheden.

Wat zijn de ervaringen van opdrachtgevers?

 

Plant & Stijl Tuinontwerp