Ervaringen van opdrachtgevers

Via via kreeg ik Anke-Margriet doorgespeeld voor een nieuw ontwerp van mijn tuin. Ik ben een perfectionist dus niet zo snel tevreden te stellen en daarnaast weet ik precies wat ik wel en niet mooi vind; geen gemakkelijke opgave voor een externe partij.

De eerste afspraak met Anke-Margriet heeft ongeveer anderhalf uur geduurd en in die tijd heeft ze vooral heel erg goed naar mij geluisterd. Het verbaasde me dan ook niets dat haar samenvatting een paar dagen later 100% klopte met wat ik graag wilde en het ontwerp wat ik twee weken later kreeg exact voldeed aan mijn wensen.

Anke-Margriet werkt met zeer betrouwbare partijen welke op elkaar zijn ingespeeld (in mijn geval Bos Hoveniers en Visser Plant Boomkwekerij en Plantencentrum) en onderling de gehele planning hebben afgestemd; ik ben volledig ontzorgd in alles.

Mijn tuin is inmiddels bijna af en ik geniet elke dag! Wat knap gedaan en wat een prachtig ontwerp! Ik raad Plant & Stijl Tuinontwerp van harte aan!

Joyce Pietens, Eelderwolde

Mijn complimenten voor je ontwerp. De tuin is prachtig geworden, met volop bloei en mooie verkleuringen in ieder seizoen. De planten passen heel goed in de landelijke omgeving en bij de boerderij. We krijgen alleen maar positieve reacties.

Voor het eerst heb ik ook echt plezier om in de tuin te werken. Door de grote groepen beplanting en met hulp het onderhoudsplan, is dat nu heel overzichtelijk.

Dieta Mietus, Onnen

Onze ervaring is dat Plant & Stijl goed geluisterd heeft naar onze wensen en ideeën en dit heeft weten te vertalen naar een voor ons zeer fraai ontwerp.

Naar aanleiding van de aantrekkelijke site van Plant & Stijl, hebben we besloten om een eerste afspraak te maken met Anke-Margriet. De kennismaking verliep prettig, we hadden het idee dat er goed naar onze ideeën/verzoeken werd geluisterd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.

Cor en Gerda Kremer, Schildwolde

De reden voor het vragen van een tuinontwerper was dat wij redelijk veel wensen hadden, een vijver, maar ook gras, strak ontwerp, maar liefst ook romantisch. Lastig om dit zelf tot een eenheid te brengen.

Wij wilden graag dat alles in het juiste evenwicht zou komen. Als jezelf aan de slag gaat is het erg lastig om uit je eigen patroon van denken te komen. We waren op zoek naar nieuwe ideeën en vooral een juiste basis.

Lees verder over de ervaringen over de aanleg van deze tuin.

Jan en Gerda Visscher, Eelde

We hebben besloten een tuinontwerp te laten maken door Plant & Stijl omdat we een ruime tuin hebben waar we 100% uit willen halen en we ons leven lang van willen kunnen genieten. Zowel voor het cateringbedrijf als voor ons privé.

De samenwerking met Plant & Stijl hebben we als natuurlijk ervaren. Er waren weinig woorden nodig om de juiste stijl op papier te krijgen. Wij hadden het gevoel dat Anke-Margriet ons goed aanvoelde en met leuke aanvullende ideeën kwam. Ze kwam met de expertise die je zelf net mist als leek.

Klaas Everts en Maria Thybaut, Middelstum, Everts Partycatering

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Plant & Stijl. Anke-Margriet is serieus, denkt met je mee en neemt er de tijd voor.

Over het eindresultaat zijn we dan ook erg te spreken.

Janine Kloosterhuis en Siewert Baar, Groningen

Ik heb een erg fijn tuinadviesgesprek met Anke-Margriet gehad. Ze luistert goed naar je wensen en ideeën en komt met waardevolle tips.

Ook leuk was dat er naast bekende planten voor mij ook een heel aantal onbekende tussen zaten. Kortom: helemaal naar wens.

 

Minca Lukkien, Drachten

Bij de eerste afspraak hadden wij al het gevoel dat Anke-Margriet een no-nonsense aanpak zou hebben, daar houden wij van en mede daarom hebben wij besloten met Plant & Stijl in zee te gaan. Maar ook de zaken die opgeleverd zouden worden bij het finale tuinontwerp: een tekening, de beplantingsplan details (incl. onderhoud en een foto-impressie) en een schatting van de kosten van aanschaf van de beplanting zagen er professioneel uit.

Afspraken werden nagekomen en we hadden het idee dat er echt naar onze wensen voor de tuin werd geluisterd.

Het tuinontwerp is geworden zoals wij ons dat hadden voorgesteld: prachtig! Ook nu tijdens de winterperiode is de tuin nog steeds de moeite van het bekijken waard.

Erik en Corina, Groningen