“We krijgen alleen maar positieve reacties en voor het eerst heb ik ook echt plezier om in de tuin te werken.”

 • Chique landelijke tuin, Onnen

  Mijn complimenten voor je ontwerp. De tuin is prachtig geworden, met volop bloei en mooie verkleuringen in ieder seizoen. De planten passen heel goed in de landelijke omgeving en bij de boerderij. We krijgen alleen maar positieve reacties.

  Voor het eerst heb ik ook echt plezier om in de tuin te werken. Door de grote groepen beplanting en met hulp het onderhoudsplan, is dat nu heel overzichtelijk.

  Dieta Mietus, Onnen, Cyclu (www.cyclu.nl)
 • “Onze ervaring is dat Plant & Stijl goed geluisterd heeft naar onze wensen en ideeën en dit heeft weten te vertalen naar een voor ons zeer fraai ontwerp.”

  • Natuurlijke tuin, Schildwolde

   Naar aanleiding van de aantrekkelijke site van Plant & Stijl, hebben we besloten om een eerste afspraak te maken met Anke-Margriet. De kennismaking verliep prettig, we hadden het idee dat er goed naar onze ideeën/verzoeken werd geluisterd en er werden duidelijke afspraken gemaakt.

   Na enkele bezoeken en schetsontwerpen kwam de uiteindelijke tekening en het resultaat mag er zijn, het is prachtig geworden.

   De foto’s laten een kaal stuk grond zien dat na 6 maanden een schitterende tuin is geworden en we kijken ernaar uit om de tuin de komende jaren steeds meer te zien volgroeien.

   Cor en Gerda Kremer, Schildwolde
  • Klassieke landelijke tuin, Eelde

   De reden voor het vragen van een tuinontwerper was dat wij redelijk veel wensen hadden, een vijver, maar ook gras, strak ontwerp, maar liefst ook romantisch. Lastig om dit zelf tot een eenheid te brengen. Wij wilden graag dat alles in het juiste evenwicht zou komen, het ging niet alleen om de achtertuin, maar ook om de oprit, de voor- en de zijkant van het huis. Als jezelf aan de slag gaat is het erg lastig om uit je eigen patroon van denken te komen. We waren op zoek naar nieuwe ideeen en vooral een juiste basis.

   We zijn op zoek gegaan naar een tuinontwerper via internet en de site van Plant & Stijl sprak ons zeer aan. Het feit dat de site er goed uitzag, gaf ons het gevoel dat het tuin ontwerpen dan ook wel goed zou zitten. Na een telefoongesprek met Anke-Margriet, waarin wij nogmaals de werkwijze van Plant & Stijl kregen uitgelegd, hadden wij nog steeds een goed gevoel en hebben wij een eerste afspraak gemaakt. Het heeft ons zeer aangesproken dat Anke-Margriet maar liefst drie maal bij ons langs geweest is, dit om er verzekerd van te zijn, dat het “onze” tuin zou worden.

   Onze ervaring is dat Plant & Stijl goed geluisterd heeft naar onze wensen en ideeën en dit heeft weten te vertalen naar een voor ons zeer fraai ontwerp.

   Lees verder over de ervaringen over de aanleg van deze tuin.

   Jan en Gerda Visscher, Eelde
  • “Het eindresultaat was geweldig, veel mooier dan we zelf ooit hadden kunnen bedenken.”

   • Eetbare tuin, Middelstum

    We hebben besloten een tuinontwerp te laten maken door Plant & Stijl omdat we een ruime tuin hebben waar we 100% uit willen halen en we ons leven lang van willen kunnen genieten. Zowel voor het cateringbedrijf als voor ons privé.

    De samenwerking met Plant & Stijl hebben we als natuurlijk ervaren. Er waren weinig woorden nodig om de juiste stijl op papier te krijgen. Wij hadden het gevoel dat Anke-Margriet ons goed aanvoelde en met leuke aanvullende ideeën kwam. Ze kwam met de expertise die je zelf net mist als leek.

    Het eindresultaat was geweldig, veel mooier dan we zelf ooit hadden kunnen bedenken. Al onze wensen waren erin verwerkt. Als we het zelf hadden gedaan waren we niet op dit mooie lijnenspel uitgekomen.

    Klaas Everts en Maria Thybaut, Middelstum, Everts Partycatering
   • Stadstuin Groningen

    We zijn erg tevreden over de samenwerking met Plant & Stijl. Anke-Margriet is serieus, denkt met je mee en neemt er de tijd voor.

    Over het eindresultaat zijn we dan ook erg te spreken.

    Janine Kloosterhuis en Siewert Baar, Groningen
   • Tuinadvies nieuwbouw Drachten

    Ik heb een erg fijn tuinadviesgesprek met Anke-Margriet gehad. Ze luistert goed naar je wensen en ideeen en komt met waardevolle tips.

    Ze denkt met je mee en neemt daarbij de hele situatie ter plaatse als uitgangspunt, van de bouwstijl woning tot en met de natuurlijke omgeving.

    Ook leuk was dat er naast bekende planten voor mij ook een heel aantal onbekende tussen zaten. Kortom: helemaal naar wens.

    Minca Lukkien, Drachten
   • “Ook nu tijdens de winterperiode is de tuin nog steeds de moeite van het bekijken waard.”

   • Natuurlijke tuin Groningen

    Wij hebben de samenwerking met Plant & Stijl als plezierig en professioneel ervaren. Afspraken werden nagekomen en we hadden het idee dat er echt naar onze wensen voor de tuin werd geluisterd. Bij de eerste afspraak hadden wij al het gevoel dat Anke-Margriet een no-nonsense aanpak zou hebben, daar houden wij van en mede daarom hebben wij besloten met Plant & Stijl in zee te gaan. Maar ook de zaken die opgeleverd zouden worden bij het finale tuinontwerp: een tekening, de beplantingsplan details (incl. onderhoud en een foto-impressie) en een schatting van de kosten van aanschaf van de beplanting zagen er professioneel uit.

    Het tuinontwerp van Plant & Stijl is in mei/juni 2010 gerealiseerd, en het is geworden zoals wij ons dat hadden voorgesteld: prachtig! Ook nu tijdens de winterperiode is de tuin nog steeds de moeite van het bekijken waard.

    Erik en Corina, Groningen
   • Kleine stadstuin Leeuwarden

    De tuin is aangelegd en ik ben er enorm blij mee. Het is een leuk ontwerp met veel zichtruimte en prettig om in te vertoeven. De stenen die ik heb uitgekozen passen er prima bij. Ook de hoveniers waren erg enthousiast.

    Dorien Jansen, Leeuwarden
   Plant & Stijl Tuinontwerp