In het juli-nummer van Home and Garden staat een artikel over de bordertuin in Schildwolde die ik vorig jaar heb ontworpen.

Het uitgangspunt voor deze tuin was een grasveld aan de voorkant van het boerderijtje. De nieuwe houten aanbouw aan het huis gaf aanleiding om hiervan een aantrekkelijke tuin te maken. In de tuin zorgen cirkelvormen en pergola’s voor mooie doorkijkjes in de tuin. Er valt steeds weer een nieuwe plantenborder te ontdekken met afwisselende bloei en kleur, daarnaast zorgen wintergroene planten voor structuur in de tuin.

De tuin is in mei aangelegd, en de foto’s die in september zijn gemaakt laten nu al een weelderige beplanting zien. Een tuin waarin het volop genieten is!

Klik hier voor meer foto’s van deze tuin.

Het juli-nummer van Home and Garden ligt op dinsdag 28 juni in de winkel.