Op 15 en 16 oktober aanstaande organiseer ik samen met Visser Plant boomkwekerij en plantencentrum open dagen. De open dagen staan in het teken van najaarskleuren, wintergroene planten en siergrassen. Het assortiment is aangevuld met mooie herfstbloeiers om de komende tijd nog volop te kunnen genieten van uw tuin.

In de kas zijn gezellige standjes met de verkoop van diverse soorten kaas, honing en bijenproducten, allerlei soorten jam, sap en stoofperen op sap en vele andere lekkernijen. U kunt voorbeelden van tuinontwerpen bekijken en de mogelijkheden voor het laten maken van een tuinontwerp of een beplantingsplan te bespreken.

Er is gratis koffie, thee en koek en pompoensoep om te proeven en iedere klant mag een pompoen uitkiezen.

Locatie: Visser Plant, Butewei 12, 8408 HC Lippenhuizen
Openingstijden:  zaterdag 15 oktober van 9.00 en 17.00 uur en zondag 16 oktober van 11.00-17.00 uur.

Wilt u meer informatie stuur dan even een e-mail naar info@plantenstijl.nl of vul het contactformulier in.