De herfst is een prima tijd om de tuin aan te leggen. De planten verliezen dan niet zoveel vocht als in de zomer en kunnen alle energie stoppen in het aanmaken van een gezond wortelstelsel.

Boomkwekerij en Plantencentrum Visser Plant in Lippenhuizen heeft een uitgebreid assortiment leibomen, dakbomen en sierbomen in pot die nu geplant kunnen worden. Kom op de kwekerij de bomen bekijken zoals o.a. Leilinde, Plataan, Moerbei, Liquidambar.

Vanaf eind november kunnen bomen en bosplantsoen met losse wortel, zoals fruitbomen, beuk, haagbeuk etc., worden geplant.

Siergrassen zijn een prachtige aanvulling in uw tuin in de herfst en winter. Visser Plant heeft een ruim assortiment siergrassen. Knip de grassen niet af na de bloei, de uitgebloeide aren zijn zeer decoratief in de winter met een laagje rijp. Siergrassen combineren ook mooi met herfstbloeiers zoals Hortensia, Herfstanemoon, Hebe en Sedum.

De herfst- en wintermaanden zijn ook een prima tijd om na te denken over nieuwe tuinplannen of het maken van een tuinontwerp. Neem eens vrijblijvend contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden voor uw tuin.