Plant & Stijl aanwezig op Zelfbouwdag Meerstad 8 april a.s.

door | 3 april 2017 | Actueel

Wordt u enthousiast van het idee om zelf te gaan bouwen in Meerstad en wilt u meer weten? Kom dan langs op de speciale themamiddag die bureau Meerstad organiseert over zelfbouw op zaterdag 8 april 2017.

Samen met een aantal andere deskundige adviseurs en vrije kavelbewoners, is Plant & Stijl aanwezig op deze middag. Bespreek wat er zoal komt kijken als je je eigen huis gaat bouwen en een tuin gaat inrichten.

Op diverse locaties zijn er vrije kavels beschikbaar: direct aan het water op een van de wooneilanden of in het meer landelijke gebied aan de rand van Meerstad. De kavels variëren van zo’n 400 m2 tot maar liefst 1.700 m2. Op de vrije kavels bepaalt u helemaal zelf hoe uw huis eruit gaat zien.

Tijdstip: 14.00 – 16.30 uur
Locatie: Informatiecentrum Meerstad, Waterviolier 2

Meer informatie: http://www.meerstad.eu/contact/informatie-en-verkoopcentrum/