Vergroening Brouwerswal en Langewal Gorredijk

Vergroening Brouwerswal en Langewal Gorredijk

Vorig jaar kreeg ik de opdracht om een ontwerp en beplantingsplan te maken voor de vergroening van de kades van de Brouwerswal en Langewal in Gorredijk, en om de gehele aanleg te coördineren. De hele smalle strook tussen de straat en het water heb ik deze week samen met de mensen van Visser Plant aangeplant, met gevarieerde kleurrijke beplanting voor meer biodiversiteit en een aantrekkelijk straatbeeld. In het voorjaar kunnen bewoners en passanten genieten van een kleurexplosie langs het water! Dit project is een bewonersinitiatief, gefinancierd door de gemeente Opsterland.

Lees meer
Wilde bloemenweide

Wilde bloemenweide

In het voorjaar van 2022 hebben we een wilde bloemenweide aangelegd. Het ontwerp is een natuurlijke vorm met een looppad, mooi passend in een hoek van onze tuin grenzend aan de bosrand.

Lees meer
Vlindertelling 5 augustus 2018

Vlindertelling 5 augustus 2018

In het weekend van 5, 6 en 7 augustus 2016 kunt u meedoen met de jaarlijkse vlindertelling. Meedoen? Kijk op: http://vlindermee.nl/hoe-werkt-het.php Hier vindt u ook informatie over de meest bekende vlindersoorten.   Vlinders bezoeken graag de bekende...

Lees meer